Friday, September 1, 2006

F.U.C.K

Cica in Anglia medievala era interzis cuplurilor sa faca sex fara aprobarea regelui. Si asa se face ca, atunci cand doi tineri vroiau sa se reproduca, acestia aveau nevoie de aprobare scrisa de la rege, iar daca obtineau aprobarea, primeau o placa pe care o asezau frumusel in casa, la loc de cinste si care placa le consimtea impreunarea: "Fornication Under Consent of the King" ( F.U.C.K.) Asa carevasazica...fornication, fornication, da' s-o stim si noi.
Si ar mai exista o varianta, care zice ca originile celebrului cuvant ar fi de prin 1800 in Londra, cand arestau prostituate "For Unlawful Carnal Knowledge"....si fiind multe prostituate, politistii se plictiseau sa tot scrie "For Unlawful..bla, bla..asa ca au prescurtat pana la FUCK-ul actual.
La fel de posibil este ca ambele variante sa fie gresite, iar cuvantul sa nu fie vreun acronim, ci pur si simplu preluat ca atare, sau intr-o forma asemanatoare cu cea actuala dintr-o alta limba.
Si a propos de subiect, Van Halen a scos prin 1991, albumul "For Unlawful Carnal Knowledge." Mi se pare mai mult decat sugestiv si plin de semnificatii.

3 thought/s:

mits said...

hehe...this is an oldie but a goldie!!! :)

Suntcalm? said...

Evident ca-i oldie...dupe vremea regilor.. pff :)). Adicatelea un fel de "ma apuca cu fornicaturi, Costele" :D

Carmen said...

" Mai asteapta si tu putin, sa luam aprobarea, ca doar ai vazut ce coada era" :)