Saturday, February 21, 2009

Leapsa

Colectia de lepse, iarna-primavara 2009. Asta de acum vine de la Cougar.

1. SINT buricul pamantului. Si cumulul experientelor de pana acum. Si complicata. Si stangace.
2. AS VREA sa mi se indeplineasca toate dorintele, visele, planurile, aspiratiile.
3. PASTREZ toate scrisorile pe care le-am primit de-a lungul vremii intr-o cutie de pantofi. Este aproape plina.
4. MI-AS DORI sa plec din tara.
5. NU IMI PLACE sa mi se spuna ce sa fac, sa mi se dea sfaturi cand nu le solicit, sa fiu mintita, sa ma uit la sf-uri, sa stau in umbra.
6. MA TEM de apa. Rau de tot.
7. AUD chiar daca nu ma intereseaza.
8. IMI PARE RAU cand ranesc oamenii la care tin.
9. IMI PLAC oamenii inteligenti, vacantele/plecarile neprogramate, chestiile care imi suscita interesul si atentia, provocarile.
10. NU SUNT ipocrita. Nu sint punctuala.
11. CANT aproape zilnic.
12. NICIODATA nu spun niciodata.
13. RAR imi exprim sentimentele cu adevarat.
14. PLANG destul de des. Plang la filme de cand ma stiu, plang de bine, de rau. In general, atunci cand sint coplesita de emotii. De orice fel.
15. SUNT CONFUZA cand imi ratacesc punctele de reper.
16. AM NEVOIE de dragoste, liniste si echilibru. Piece of mind, cum ar veni.
17. AR TREBUI sa ma las de fumat.
18. AS PUTEA sa fiu actrita.

And leapsa goes to D-fens, Motzoc , Fly, si Bucurenci

4 thought/s:

Unknown said...

19. NU ESTI constanta. Scrii cand "sunt" cand "sint", dupa grafia noua/veche :) Nu m-am putut abtine!

O sa incerc sa raspund provocarii, desi nu am scris de luni de zile. In plus nu prea imi place sa vorbesc/scriu despre mine pentru ca nu mi se pare ca sunt lucruri foarte interesante de spus (sau poate doar imi place sa o fac pe modestul :) pentru ca daca ma trage cineva de limba spun cu usurinta o gramada de lucruri)

Carmen said...

Ba sint. :-) Cel putin in privinta asta. Scriu cu sint. Pentru ca asa e corect si romaneste, pentru ca " sunt" este o inventie stupida de pe vremea carturarilor care voiau cu orice pret sa demonstreze latinitatea limbii (sum). Si nu inteleg, de ce trebuie sa ma supun unor regului total cretine si ilogice, impuse de niste nespecialisti in '93, care din cu totul alte motive decat cele latinesti de mai sus, au ales sa impuna vechea ortografie? De cand ma stiu, ma refer la mine cu "eu sint" si asa si scriu. Discutia pe tema asta este lunga si extrem de argumentata. NU cred ca e locul aici. Poate altadata.

Oricum, exista si o explicatie pentru "sunt-ul ramas. :-)

Am copiat verbele lepsuite, cu copy paste pentru a-mi fi mai usor. Pe primul l-am modificat, mi-a sarit in ochi,era primul. Pe al doilea, patrunsa de momentul confesiunii, l-am omis. Dar asta nu inseamna ca scriu cu sunt. Ci doar ca nu am modificat un sunt existent.

Daca au mai fost si alte cazuri, in care m-ai vazut scriind cu sunt, atunci inseamna ca ai dreptate si ca nu sunt constanta si ca involuntar, imi mai scapa cate un sunt. Mea culpa!

Unknown said...

Eu m-am obisnuit cu grafia noua si observ imediat cand citesc daca e scris dupa grafia veche. N-am zis ca e o greseala, doar mi s-a parut ca esti inconstanta. Dar asa (copy-paste) se explica :)

Carmen said...

..pai inconstanta cam sint. :-)