Thursday, July 2, 2009

Women vs. Men

Cred sincer, ca barbatii sint mai inteligenti decat femeile. Nu ma intrebati de ce. Nu pentru ca nu as sti sa raspund, ci dimpotriva, pentru ca sint prea multe de spus in sustinerea afirmatiei.
Mi s-a spus ca judec oameni, situatii, fapte, nu neaparat prin prisma experientelor personale, ci mai mult prin prisma judecatilor pe care le-am capatat din carti, filme, intamplari auzite, etc. Nu stiu daca este un lucru bun sau rau, dar se intampla sa fie reperul meu in a judeca diverse, sa-i zicem asa generic, viata.
Si daca lucrurile ar sta asa, atunci este foarte posibil ca exceptia sa fie tocmai fraza de inceput a acestui post. Cand afirm ca barbatii sint mai inteligenti decat femeile, ma bazez foarte mult pe experienta persoanala.
Sint o persoana extrem de usor de incantat. Foarte multe lucruri marunte ma fac fericita. Gasesc satisfactii si multumire intr-o groaza de tampenii. Lasa-ma 2 ore intr-o papetarie cu pixuri, stilouri si caiete si m-ai facut fericita. Da-mi un cd nou cu piese/filme care-mi plac si mi-ai facut ziua. Plimba-ma intr-un parc si vorbeste-mi de lucruri care conteaza si o sa pretuiesc fiecare secunda. Pune-mi un bilet de avion in mana, - nu conteaza destinatia - si iti garantez ca cel putin 24 h o sa zambesc incontinu.
Primele riduri de expresie apar in jurul gurii sau intre sprancene. Adica ori esti din ala destins, vesel si care rade mult, ori esti mai mereu incruntat, nu numai vara de la soare. Eu le am pe cele din jurul gurii. Semn ca rad mult.
Nu e si asta un reper pe care il ai, atunci cand cunosti pe cineva?! Ba da, cred ca e.
Fact: Barbatilor le place competitia. Barbatii functioneaza la potentialul lor maxim atunci cand sint in competitie. Un barbat pierde mai usor in fata unui alt barbat decat in fata unei femei. La femei este invers. Femeile urasc ideea de a pierde in fata altei femei, dar nu sint nici pe departe la fel de deranjate daca pierd in fata unui barbat.
Corectati-ma daca gresesc. Dar asta nu inseamna ca barbatii sint mai inteligenti?
Cel mai usor observi asta in trafic. Ati observat vreodata comportamenul soferilor la drum lung?
Daca eu, deci femeie, depasesc o masina al carei sofer este barbat, chit ca mergea in dorul lelii pana sa-l depasesc, va garantez ca in maxim 10 min. il vad in spatele meu dandu-mi flash-uri isterice sa ma dau la o parte.
Daca insa, este depasit de un alt barbat, sta linisit pe banda lui si eventual comenteaza resemnat: "da ma, da' uita-te si tu ce masina are", sau detasat: "ia uite-l si pe dementul asta? poate-l gasesc intr-un pom mai tarziu".
Se simt oare barbatii amenintati de femei? Sau se simt datori sa le arate ca locul femeilor este intotdeauna in spatele lor, al barbatilor? (pentru o secunda macar, nu va ganditi la sex, ok? :)) Sau dimpotriva, gasesc mai incitanta competitia cu o femeie? As opta pentru ultima varianta, cu conditia ca femeia sa fie competitiva for real.
Si aici apare problma mea. Femeile nu sint competitive. Nu au gena luptei in ele. S-au nascut pasive, in aceasi masura in care barbatii s-au nascut activi.
Si atunci cand, rar, intamplesc o femeie care le pune probleme, atunci cand rolul dominant nu este fara echivoc si permanent al lor, sint usor buimaci. Si devin interesati. Si curiosi. Si conectati.
Barbatii nu se asteapta sa fie surprinsi de femei. Si atunci cand se intampla sa fie surprinsi, sint intrigati.
Zilele trecut am participat la o intalnire. In afara de mine, mai exista o singura femeie. Restul, 6 barbati. Toti cu atitudine, toti cu pretentii, toti cu aerul de 'mie mi se cuvine". Nu exagerez cu nimic cand spun ca am dominat intalnirea. Treptat. Si marturisesc ca initial am simtit atitudinea lor superioara: "what the fuck, she's a woman!"
Mi-a fost clar din momentul in care m-am ridicat sa plec, ca ma urau. La plecare, unul mi-a strans mana foarte tare si foarte mult. I-am spus zambimd ca ma doare. Chiar ma durea. Bai, nene, mana mea e foarte mica si foarte delicata. Nu o strange in halul asta. Limbajul corpului, limbajul corpului, da' nici in halul asta.
E atat de misto senzatia aia de satisfactie de dupa intalniri de genul asta, cand simti privirile frustrate si rautacioase ale celorlalti. Ce este mai misto, este faptul ca exact privirile alea iti confirma tie valoarea.
Seara, in oras cu niste prieteni, le povesteam amuzata ca am fost un star la intalnire. Au ras. Si ei, si eu.
Azi primesc un mail de la clientul care a participat si el la intalnire: "You were a star on Tuesday".
Ca la premiile MTV.
Si iar am ras.

104 thought/s:

Anonymous said...

deci mai ai putin si zici ca'ti place sylvia plath or smth :)

Anonymous said...

întâmplesc e un cuvânt mişto.

Carmen said...

aaa, si cu sylvia plath or smth, ntz. not me. prefer oricand un mallarme sau pope.

B.B. said...

Iti incepi postul spunand ca barbatii sunt mai inteligenti decat femeile si il termini povestind o intamplare in care tu, ca si femeie, ai fost mai inteligenta si dominanta decat mai multi barbati la un loc... Cred ca masculilor nu lr plac femeile dominante, de aceea exista atat de putine, pentru ca e un risc...

Anonymous said...

in clipu ala ubercool cu texas soarele'n ochi e factor pozitiv :)

keep in touch devotchka.

@BB: ba cre ca le plac. anyway uite ce visez io:

http://www.youtube.com/watch?v=XKLeCjySMi8

Carmen said...

black bitch, eu cred ca le plac. ba mai mult de atat, cred ca le prefera. problema apare atunci cand tipele astea mai puternice ca personalitate sa le zicem, -nu neaparat dominante -, [am o problema cu termenul asta, il vad cu conotatii sado-maso] cauta masculi, evident, mai puternici decat ele. si daca-i gasesc, in loc de simbioza perfecta, apare aproape invariabil o tenta de competitie/lupta intre ei. lucru care nu e neaparat rau, daca ma intrebi pe mine, dar nici definitoriu bun.

uite, de ex. strelnikov, aici de fatza, pare un tip care se autositueaza mai mereu de partea celalalta, in cautare permanenta de adversar, if u know what I mean.

Anonymous said...

cre c'o sa ma'njuri p'orma, da cu atat mai distractiv :)

deci na viziune despre competitie:

[…] a doua carte de referinta despre nietzsche, in perioada interbelica, a fost studiul lui alfred baumler din 1931. punctul de plecare al lui baumler il reprezinta afirmatia lui N ca nu mai putem vorbi de adevar si mai degraba trebuie sa recunoastem ca vointa de putere e cea care plasmuieste ceva din materialul experientei – ceva ce noi numim ulterior “adevar”. chestiunile privind adevarul sunt, asadar, chestiuni de putere, si de aici porneste baumler: dat fiind ca lupta contrariilor, “razboiul” heraclitic, determina marea devenire, chestiunile adevarului sunt transate in conflictul dintre fortele vitale. cum se impune un adevar? intreaba baumler, iar raspunsul il gaseste in referinta lui N la “marea ratiune a trupului”. puternica e doar gandirea care pastreaza contactul cu fortele trupului si ale simturilor: “sa pornim de la trup, folosindu’l ca fir calauzitor. el este fenomenul cu mult mai bogat, care permite o observare mai clara. credinta in Trup este ancorata mai trainic decat credinta in Spirit”.

exista multe trupuri, asadar multe puteri. structurile de putere nu au nevoie de justificare, caci doar ratiunea interesata de echilibru opereaza cu justificari. dar fiindca ratiunea insasi se intemeiaza in trup – ea fiind unul din organele sale – nu exista un domeniu al spiritului ca instanta de apel superioara, deasupra centrelor de putere conflictuale. hazardul este asadar inceputul si sfarsitul lucrurilor. intregul nu este guvernat de vreun sens, ci de dinamica luptei, a auto-afirmarii si a auto-progresiei, fie ea individuala sau colectiva. in universul heraclitic al lui baumler nu exista loc pentru o normativitate: in realitatea intrupata, oamenii se invecineaza unii cu altii, se ciocnesc intre ei in spatiu, se deosebesc si se separa unii de altii. conflictualitatea este intr’adevar originea tuturor lucrurilor. viul exista in granitele sale, el trebuie sa se delimiteze, iar expansiunea este posibila numai in anumite limite. din necesitatea vitala a granitelor se naste dialectica reala a contrariilor invrajbite, pe care o bagatelizam numind’o dialectica. este o lupta fara sinteza. caci ceea ce apare drept sinteza este de fapt victoria uneia dintre parti, si se prea poate ca invingatorul sa preia cate ceva de la invins.

daca nu exista sinteza care sa incununeze lupta contrariilor, atunci istoria universala este o istorie a contradictiilor, care nu’si gasesc rezolvare, ci se infrunta pana cand exista invingatori si invinsi, apoi din nou. fiecare individ fiinteaza in contrarii sfasietoare si invrajbite, se naste de o parte a contradictiei, asta face parte din hazardul existential. nu ne decidem locul – ar fi o incercare imposibila – putem doar sa’l acceptam. intrebarea daca e vorba de partea cea “buna” nu se pune astfel. valabila e logica inversa: aceasta parte e buna pentru ca eu fac parte din ea.

baumler il citeste pe N – cum il va citi mai tarziu si michel foucault – ca pe filozoful care a depistat radical trupul si concurenta puterilor la temelia existentei. ce se poate invata de la N, scrie baumler, este ca nu exista umanitate, ci doar unitati concrete, delimitate, aflate in nesfarsit conflict unele cu altele.

[rudiger safranski – nietzsche]

mits said...

noroc cu ultimul paragraf si rabdarea mea de sambata after-noon...altfel ziceam ca esti offtopic si fals intelectual

Anonymous said...

nu's intelectual. de fapt, gasesc termenul vag jignitor.

Carmen said...

strelnikov, ca ratiunea este organul trupului care iti ofera cele mai mari satisfactii si cele mai interesante senzatii, este prefect adevarat.

ca indivizii se ciocnesc perpetuu intr-un mod voit conflictual, ca sint pe rand invingatori si invinsi, ca tot circuitul universal este propulasat, intretinut si animat de nazuintele de putere si de re/afimare ale indivizilor, iar sint de acord.


dar draga domnule, as fi gasit mult mai interesanta prezentarea perceptiei domniei voastre asupra ideii de competitie, si nu un expozeu global si teoretic.

Anonymous said...

fräulein, ur wish is my command:

http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk&feature=related

Carmen said...

evolutionism articulat, se poate?

Anonymous said...

credeti in Evolutie, fräulein? :P

Carmen said...

acum cred ca ceaiul asta negru si extrem de fierbinte pe care il am fata, imi va da aripi. :)

Anonymous said...

yup im a tea kamikaze myself:

http://www.booksatoz.com/witsend/tea/orwell.htm

Carmen said...

eu nu. I go for coffee. asa functionezi tu? cu link-uri pentru fiecare enunt?

Anonymous said...

aham. sunt... intertextual.

mits said...

O fi adevarata vorba aia ca fiecare are parte de ce merita?
(eu sunt cu bolu' de cirese, va dau coditele pentru ceai daca vreti)
Ca am ramas aninata in: vointa, trup, adevar.
Apropo de vointa, in ultima carte citita (nu e lauda, e foame de discutie pe marginea unei carti), personajul feminin enunta la un moment dat despre casnicia ca aceasta ar fi un act de vointa si atat.

Anonymous said...

pai nush la ce se refera tanti aia: vointa vs ce? pasiune? if so - normal ca e mai mult vointa intr'un mariaj. chiar si intr'o relatie informala de cateva luni, trebe o groaza de vointa ca sa treci peste o groaza de tampenii.

fiecare secunda in care persoana de langa tine vrea sa faca altceva decat vrei tu in secunda aia - iar tu o tolerezi - cere vointa. iar secundele astea sunt cele mai multe aint it.

ps: urasca oamenii care confunda Ceaiu cu diverse fierturi da plante. ca si aia cu cafea da cicoare, gen.

Carmen said...

@ strelnikov, cred ca trebuie sa-ti fie greu la discutiile fata-n fata.

@ mits, da, e adevarat: fiecare are parte de ce merita. cel mai tare imi place ca expresia "va meritati unul pe altul" are simultan si valente pozitive si negative.

iar citesti carti feministe?

Carmen said...

cand apare toleranta, dispare relatia. in rest, da, u got a point.

Anonymous said...

fatza'n fatza tind sa compensez lipsa citatelor cu dragalashenia mea [sunt f dragalash u kno].

Carmen said...

now u go soft. :)

mits said...

strelnikov...urasti cam repede si am o banuiala ca nivelul de toleranta este foarte scazut..intertextual vorbind :)

carmencita...e rebbeca miller. fata lui arthur. vezi ca primesti cartea asta la un moment dat. vreau si parerea ta. si o cafea

mits said...

pfiii..acu m'am prins.
cand ne vedem la un ceai cu strelnikov?

Anonymous said...

"it rests me to be among beautiful women.

why should one always lie about such matters?

i repeat:

it rests me to converse with beautiful women

even though we talk nothing but nonsense,

the purring of the invisible antennæ

is both stimulating and delightful."

Carmen said...

that makes u superficial?!

"When once a woman sees in me, not a man, not an equal, but a male, and her one anxiety all her life is to attract me -- that is, to take possession of me -- how can one talk of their rights? Oh, don't you believe them; they are very, very cunning! We men make a great stir about their emancipation, but they don't care about their emancipation at all, they only pretend to care about it; they are horribly cunning things, horribly cunning!"

Anonymous said...

anton pavlovici? hm...

"as cool as the pale wet leaves
of lily-of-the-valley

she lay beside me in the dawn."

Anonymous said...

a, ce drăguţ. în toată discuţia asta de mai sun, am fost cel mai coerent. mă duc să-mi iau o prăji. revin.

Carmen said...

who needs coerenta? :) revii cu praji?

Cougar said...

când o femeie pune condiţii e cel mai mişto.

"generally speaking, men are more intelligent than women, under the condition that i get to kick some half-a-dozen of assholes' asses that believe that they're smarter than me."

in conclusion: dacă prăji nu e, nimic nu e.

Carmen said...

mai misto de atat, este atunci cand barbatul este de acord cu conditiile femeii.

..si daca praji nu e, atunci sa facem.

Cougar said...

utopii amazoniene.
şi nici atunci.
oricum, mişto clima.

Carmen said...

am o fuga de idei. intotdeauna am crezut ca misoginii sint the worst kind. si ca toti ar trebui sa sfarsesca in imparatia gay-ilor.

Anonymous said...

dar in realitate putini ajung acolo [most ghei r women-friendly]. oricum io iubesc femeile misogine.

Carmen said...

that's a statement, allright. :). stiti ca ma chinui sa comentez de pe tel., nu?

Anonymous said...

de fapt cre ca u cant hate, really, but what u kinda love, deci no surprise ca gheii nu's misogini.

Carmen said...

ba eu cred ca u really hate most, what u love most. d'aia nu sint gheii misogini.
si oricum friendshipu' n-are nada de-a face cu loveshipu'.

Anonymous said...

se vede ca scrii de pe mobil: ai repetat ce'am zis :)

Carmen said...

acum vad. :)

at least we're on the same page.

Carmen said...

de cand te preumbli cu avatarul asta pe aici, ma tot gandesc ca trebuie sa revad a mia oara a clockwork orange.

Anonymous said...

decat sa revezi a enshpea oara ala - mai bine uita'te prima oara la asta:

http://www.youtube.com/watch?v=2fWiOinTzOs

[bowie, brian eno si cu mine il consideram cel mai bun film care e - deci ai cele mai bune recomandari, devotchka]

Carmen said...

thanks!
cred ca este cel mai underestimate film al lui kubrick. sau cel mai putin popular. si printre cele mai genuine filme pe care le stiu. don't know why, in locul lui o'neal, l-am vazut mereu pe malcovich.

exquisite taste, anyway.

Anonymous said...

well din cate stiu printre critici and so on e foarte apreciat b lyndon. si faza cu eno + bowie era pe bune, din niste interviuri.

cool e ca in loc de barry voia sa faca un Napoleon, in romania [figuranti ieftini] da a iesit un alt N in aceeasi perioada si a renuntat.

Carmen said...

multi l-au perceput ca film plictios si lipsit de toate cele trebuincioase.

habar n-aveam de romania si napoleon. cum ar fi fost!?!
si oricum, vreau alta recomandare:)

Anonymous said...

deci acum esti soft de soft. i guess its kinda sexy though.

nush cum ar fi fost filmu, da napoleon mi se pare ubercool [daca avea corpu lu bowie ar fi fost chiar mr perfect].

pai, ramanand in zona asta istorica - ai vz:

http://www.youtube.com/watch?v=3VVHSounmrE&feature=related

?

Anonymous said...

...cum poti sa zici de gabriel ca'i sexy, cand exista asemenea om cu asemenea voce vibratoare:

http://www.youtube.com/watch?v=LE1QLKusd0o

Carmen said...

France, l'armée, tête d'armée, Josephine.

The Duellists n-am vazut, desi istoria in general si filmele istorice nu sint bomboana de pe tort, pentru mine.

pe peter gabriel il vad mai degraba asexuat decat sexi. piesa e erotica. carnala, daca vrei. ai fost atent la versuri?

si cu china girl, mi-am inceput ziua intr-un mod f misto. asa soft. sau nu: dragalas.

Anonymous said...

mda asta'i cool la thin white duke: pare, asa, dragalash, cand de fapt zice:

I stumble into town just like a sacred cow
Visions of swastikas in my head
Plans for everyone
Its in the white of my eyes

ps: duelistii nu'i cafteala, desi e. de fapt cre ca e singuru film mare a lui scott - except blade runner of course.

Carmen said...

tu dormi, asa, de felul tau?

Anonymous said...

nu, e nashpa.

Carmen said...

de ce? adica de ce e naspa? si de ce nu dormi?

Anonymous said...

pai e nashpa, pasiv, bourgeois, pieri vremea, u kno. intotdeauna m'a enervat sa dorm. + ca sunt mereu contra-revolutionari de zdrobit, nu'i vreme de somnik.

Carmen said...

yeah right. :)))

carevasazica, din cauza contra-revolutionarilor nu poti tu sa dormi.

Anonymous said...

yup. ii urasc.

Carmen said...

incepi sa-ti pierzi mojo-ul.

Anonymous said...

yup devotchka, i feel kinda strange lately:

http://www.youtube.com/watch?v=XACu5w7ZplI

Carmen said...

si eu. ocazie cu care am revenit la adictia pentru cohen.

Anonymous said...

tocma mi'am revenit.

The Conjugation of the Paramecium

[Muriel Rukeyser]

This has nothing
to do with
propagating

The species
is continued
as so many are
(among the smaller creatures)
by fission

(and this species
is very small
next in order to
the amoeba, the beginning one)

The paramecium
achieves, then,
immortality
by dividing

But when
the paramecium
desires renewal
strength another joy
this is what
the paramecium does:

The paramecium
lies down beside
another paramecium

Slowly inexplicably
the exchange
takes place
in which
some bits
of the nucleus of each
are exchanged

for some bits
of the nucleus
of the other

This is called
the conjugation of the paramecium.

Carmen said...

bestial. excelent.
habar n-am cine e Muriel Rukeyser, though.

Anonymous said...

nici io nush. o feminista grasa or smth, fuck her. poezia am gasit'o intamplator, azi. versurile:

But when
the paramecium
desires renewal
strength another joy
this is what
the paramecium does

mi se par perfecte, m'au inviorat.

et merci pour uelbec. ti'am zis ca's fan, nu? mi se pare cel mai bun romancier alive.

Anonymous said...

ce ping pong ati facut aici.

Anonymous said...

boing si tu.

Anonymous said...

zau? nu asa se vede din afara.

Anonymous said...

poate pt ca [cum, hm, sugerai] ti'a intrat ceva in ochi?

Carmen said...

tipic romanesc.

si ne-a stricat si joaca.

Anonymous said...

contra-revolutionari...

Carmen said...

stii ce e misto? ca poeziei tale i-am raspuns initial cu o alta poezie de-a lui houellebecq. da. cocheteaza si cu poezia. (nu, nu mi-ai zis ca-ti place)

si o strofa era asa:

Où est-ce que je suis ?
Qui êtes-vous ?
Qu’est-ce que je fais ici ?
Emmenez-moi partout,
....
Inventez le soleil
Et l’aurore apaisée
Non je n’ai pas sommeil,
Je vais vous embrasser

atunci era funny sa comenteze contra-revolutionarul tau. :)

Anonymous said...

pai poezia mi'a venit pe mail [d'aia am zis de uelbec].

repet: contra-revolutionarii trebuie zdrobiti, aruncati in anonimat/gulag.

Carmen said...

i see. cu placere, atunci. azi i-am pus si link-ul in blogroll. am crezut ca de link zici.

...well, era deja anonim. unde sa-l mai arunci? si din cauza astora nu dormi tu noaptea?

ps. exageram cumva p'aici?

Anonymous said...

sigur ca exageram. altfel ar fi bourgeois.

da, vad ca mi'ai ciordit si linku de la dandisti: e un site impecabil, merita citit aproape complet. pacat ca s'au lasat, lately.

Carmen said...

ce-am facut?!? :)

daca vrei, ti-l dau inapoi.

da, e gorgeous.

Anonymous said...

neah ce'i furat e bun furat. am furat cateva carti mai demult din diverta; mai ales nietzsche. si acuma mai am un fior de placere cand le ating.

ma mir ca n'ai luat si codrescu, doar e the best romanian writer alive:

http://www.corpse.org/

Carmen said...

oh, dar ce darnic esti!

pai nu te mira, pentru ca am vrut sa-l iau si pe ala, da' am stat si-am cugetat ca nu da bine sa plec cu geanta plina dupa prima vizita.

poate ar fi fost best romanian writer alive, daca ar fi scris si in romana.

Anonymous said...

well he fucks the devotchka who translates him in ro - deci tehnic vb e ca si cum ar scrie in ro :D

Carmen said...

:)...tocmai cand incepusem sa ma gandesc ca u're lacking sense of humor.

Anonymous said...

bai n'am chef de nimic. nici nu mai gandesc. nici macar sangele contra-revolutionarilor nu mai are gustu' ala bun, vechi. iti place asta?

http://www.youtube.com/watch?v=3uns_cTgOU8

Carmen said...

anima-te! renaste-te!

imi place, da. nu cred ca o stiam. e masochista. e-un fel de what shape of insanity keeps leading you back to me?

Anonymous said...

da brel e SM. un fel de masochism voios adica. oricum, sunt cateva cantece d'ale lui [mai ales amsterdam] - mi se par cea mai intensa muzica pe care am auzit'o.

ma preocupa altceva: cum iti explici "evolutii" de genu asta:

http://www.zelist.ro/bloguri/polimedia.us/trilema/evolutie.html

?

Carmen said...

wierd. masochism voios. m-am simtit ca-n what women want: am gandit aceleasi cuvinte, but you've said it first. e strapungator brel.

preocuparea ta: are u kiddin' me? la 2:38 am, preocuparea ta este involutia unui blog oarecare? trebuie ca te plictisesti tare. asta daca nu exista si un scop, care mie, acum, imi cam scapa.

uite, eu nu prea citesc bloguri, ergo, nu ma intereseaza nici cum e/in/volueaza ele. am facut asta acum vreun an si m-am plictisit. nu mai am rabdare.

da' am citit vreo 3, 4 posturi trilematice si verdict: nu-mi place. daca ar exista vreo idee in posturile alea, sint sufocate de stil. (cred ca termenul nu e tocmai fericit ales in context) prea fabricat si artificial.

Anonymous said...

da e genu fabricat-sa-para-spontan etc [si pe mine ma plictiseste]. da' nu la asta ma refer, l'am dat ca ex ca tocma'l remarcasem:

am patit ceva asemanator, niste oscilatii in zelist de pe pozitia 500 pe 5500, de la o sapt la alta, fara motive inteligibile [pan la urma mi'au disparut toate datele inregistrate la ei pt o luna].

si ma gandeam ca poate stii cum functioneaza dracia.

Carmen said...

ce e aia zelist? :p

Anonymous said...

daca nu erai si u on zelist, te mai credeam.

Anonymous said...

btw il cunosti pe umflatu ala mic de catalin tenitza?

Carmen said...

nu te pacalesc. sint in lista lu' schindler? si daca sint, asta inseamna ca m-am inscris eu?

nu-l stiu. ii stiu blogul de acum cativa ani.

ps. deci tu esti fit?

Anonymous said...

yup ejti. te'ntrebam de el pen ca el are porcaria aia de zelist. si, da, sunt 190/75.

Carmen said...

arata-mi si mie unde sint eu, pretty please.
(parca ma adresez gps-ului)

si mai zi-mi.

Anonymous said...

http://www.zelist.ro/bloguri/justfingerprints.blogspot.com/evolutie.html

pai n'am ce sa'ti mai zic. am paru ca pustiu din poza. si acuma ma duc la megaimage sa'mi cumpar food:D

Carmen said...

phh, ce incompetenta sint.

si eu tot de la mega ma indestulez. am doua in aceeasi intersectie.

tell me more.

Anonymous said...

yup si io tot doo [unu a fost fourmi pana recent]: au niste fresh de portocale + niste placintzele cu sirop de artar... recurg la toata disciplina nihilista ca sa ma mai infranez.

more? uite'o aproximare:

http://www.youtube.com/watch?v=Zx3m4e45bTo

Carmen said...

mosilor, right? same here. stiu si sucul si placinta. si croissant-ul cu crema de migdale.

eram fan piesa asta acum ceva ani.

iti place asta:

http://www.youtube.com/watch?v=OW9oe5LLYwo

?

Carmen said...

ps. nu stiu cum faci, da' comment-ul cu nr. 100 vreau sa fie al meu.

Carmen said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

da sucu e bun. la micu dejun [pe care tocma l'am luat] intercalez canutze de ceaiok negru+tare cu paharele de suc d'ala f f rece.

ce nu crezi? chiar nu'mi place croissantu.

Carmen said...

nevermind!

Unknown said...

Wtf?! Mai bine va intalneati la un suc/cafea/bere/ceai/vin/coniac/vodka/gin/martini :) Ma uitam la articole, 0, 2, 3, hai 8 comentarii ... si brusc 104 :) Vad ca esti tare activa in ultima vreme ... eu mai "intretin" un singur blog din cele vreo 5 pe care le-am avut la un momentdat :( Cat despre subiect, e demonstrat statistic ca barbatii sunt mai inteligenti, insa se pare ca distributia e ciudata. Adica cei mai inteligenti barbati sunt mai inteligenti decat cele mai inteligente femei (in medie), dar cei mai prosti barbati sunt mai prosti decat cele mai proaste femei.

Iar despre barbatii carora le plac femeile competitive ... cred ca asa e, dar nu-mi dau seama pana la ce nivel. Adica e "fain" sa ai cu cine sa porti discutii interesante, chiar contradictorii, dar daca trebuie sa o faci zilnic si pe orice subiect atunci e prea mult si probabil nu e recomandabil sa ai o astfel de partenera de viata. Am cunoscut destule fete/femei de genul "competitive" (care chiar imi placeau, cel putin ca atitudine) dar cu nici una dintre ele nu am dezvoltat o relatie de lunga durata (sau daca am incercat asa ceva a mers prost). Acum cateodata ma "sacaie" faptul ca nu am o partenera mai "activa" din punctul asta de vedere, dar sunt convins ca si daca as avea-o n-ar fi bine :) Pana acum am cunoscut o singura femeie care sa-mi dea impresia ca e mai inteligenta decat mine si culmea era foarte modesta si desi ar fi putut duce discutia mai departe cu succes prefera sa cedeze ea intr-o discutie dupa un timp rezonabil (fapt care m-a facut sa o apreciez si mai mult si ma facea sa cedez si eu mai usor cateodata argumentelor ei).

Oricum, de obicei, un om intelept in momentul in care acumuleaza suficient de multe cunostinte incepe sa-si dea seama cat de multe alte lucruri mai sunt de invatat. Unui novice i se va parea de multe ori ca nu ii va lua mult timp sa invete ceea ce nu stie inca pentru ca de obicei, nestiind mare lucru, subevalueaza cantitatea de informatie/experienta/timp necesara pentru a acumula cunostintele respective. Hai ca sunt obosit si simt ca incep sa debitez prostii :)

Anca said...

Pe de alta parte...te-ai indragosti de un tip pe care il poti domina?

Afacerile-s afaceri, dar cum e sa domini in dragoste si relatii?

Carmen said...

E tricky asta cu dominatul in relatie. Nu m-as putea indragosti de un barbat pe care sa-l domin. Dar cateodata mi-ar placea sa-l domin. La fel si invers. Nu mi-as dori sa fiu dominata definitiv. Dar as vrea uneori sa fiu dominata. Cred ca relatia perfecta este acolo unde nimeni nu are rolul determinant de dominat/dominant si unde rolurile se succed firesc.

strelnikov said...

deci de ce's io abonat la threadu asta si primesc comments pe mail?! dam.

da' daca tot le'am primit, uite, demult voiam sa'ti zic de'un film [nou] impecabil. apropos de dominatie

http://en.wikipedia.org/wiki/Downloading_Nancy

btw - cel mai bun rol al lui rufus sewell, if u like da guy.

Carmen said...

:) imi place ca te mai si miri ca esti abonat la threadul asta.

chiar ieri ma uitam pe net de downloading nancy. nu ma tenta neaparat. deci sa-l vad, nu?

strelnikov said...

da :)

http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1211248/photo_19_hires.jpg

Anca said...

strelnikov. esti fenomenal, tu. si ma enervezi ca nu se poate comenta si la tine :D

strelnikov said...

merci de compliment, sunt practic flatat :)

tocma am incercat sa intru la tine pe blog da'mi da nush ce eroare si'mi inchide toate aplicatiile [?!]

Anca said...

strelnikov, o fi fost deochiat blogu'? :))
nu stiu ce poate fi, nu mi-a mai semnalat altcineva problema...sa vedem ce se intampla, multumesc.
doar ai mai intrat, din cate imi amintesc.