Wednesday, June 24, 2009

'morning

Imi place sa dorm. Imi place somnul si ideea de somn. Nu numai ca imi place, dar am realizat ca este un lucru pe care il fac cu reala voluptate. O lenjerie de pat noua, moale si parfumata imi starneste stari si senzatii de desfatare, alint si rasfat maxim. mmmmm-i de placere. Si mi se pare incredibila senzatia pe care o am cand imi lipesc obrazul cald de o perna mare, moale si rece. Lux, calm si voluptate. Cam astea ar trebui sa fie atributele somnului. Ma gandesc ca de aici vine si expresia somn regesc.

Nu sint, n-am fost si nu o sa fiu niciodata o persoana matinala. Nu mi-a placut niciodata sa ma trezesc dimineata devreme. Gasesc in somnul de dimineata placeri aproape orgasmatice. Nu pot sa functionez normal dimineata. Sint maraita si capricioasa. Si vreau cafea si geamuri deschise. Si soare afara.

Buna dimineata! Eu inca nu m-am trezit.

Monday, June 15, 2009

Mighty Almighty

As vrea ca Putin sa fie tatal meu. Sau fratele meu mai mare. Ma gandesc cum trebuie sa te simti cand stii ca esti cam cel mai potent om din timpurile in care traiesti. Cum te culci, cum te trezesti, ce-ti trece prin cap asa in general, mai ai timp sa visezi, sa enjoy yourself doing noth'?
Vreau si eu. Vreau sa simt asta fie si numai pentru o zi. De fapt, mint. Vreau sa o simt pentru mai mult timp, pentru ca fac pariu ca o sa-mi placa si ca nu o sa mai vreau altfel.
Puterea si inteligenta subjuga si fascineaza. Si-n plus, sint ingrozitor de sexi.


Monday, June 8, 2009

:)))

Thursday, June 4, 2009

...si tu vrei sa fiu cuminte?! :P